Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

Verzend- en leveringsbeleid

Verzendingen  

Al onze producten worden bezorgd door PostNL of DHL. De producten worden op elk adres binnen Nederland bezorgd.

Levertijden

Indien u uw bestelling voor 11:00 uur heeft geplaatst, wordt deze binnen 48 uur verzonden. Wij verzenden elke werkdag onze pakketten.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling. Het is alleen mogelijk om uw bestelling in Nederland te laten bezorgen.

Retour

Wanneer het product niet naar wens is, kunt u deze gefrankeerd retour sturen. Is er door ons een foutief product gestuurd, dan zullen wij hiervoor de kosten vergoeden.

Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.