Oud Hollands snoep zoals vroeger

Resultaat 1–60 van de 88 resultaten wordt getoond

Herinner je die zoete geur van de snoepwinkel terwijl je vol verwachting naar binnen stapt. De kleurrijke snoeppotten, gevuld met allerlei lekkernijen: een waar paradijs voor onze ogen. Urenlang kon je er rondlopen zonder uitgekeken te raken!

Gelukkig bij Swyt kan je dit gevoel herbeleven! Want bij Swyt hebben we 88 soorten oud Hollands snoep!

Oud Hollands snoep

Oud Hollands snoep: altijd leuk om terug te denken aan het snoep van vroeger. Die heerlijke smaken brengen nog altijd nostalgische herinneringen en een glimlach op ons gezicht.

Denk aan die lekkere boterwafels die smelten op je tong. Die gezellige herinneringen aanwakkeren bij opa en oma.

Of wat dacht je van de luchtige kaneelkussentjes? Die je laten wegdromen naar de sinterklaastijd, warme chocolademelk en ijzel op de ruiten.

En wie kan de intense smaak van drop schoolkrijtjes vergeten? Het voelt als terug naar school gaan en dan stiekem een snoepje uit je tas pakken. Niemand die zag dat het geen echt krijtje was!

 • Oud Holland snoep: snoep van vroeger

  Snoep van vroeger uit grootmoeders tijd. Dit snoep kenmerkt zich door pure ingrediënten en een herkenbare smaak. Denk hierbij aan de kleine stokjes in de smaken: kersen, salmiak, kaneel of regenboog.Voor de liefhebbers van noten is er ook de amandelboon. Een heerlijke combinatie van zoet en nootachtig omhuld met een gekleurd suikerlaagje.

  Als je van fruitige smaken houdt, dan is het banaanschuim een absolute aanrader! Het smelt weg in je mond en laat een verrukkelijke bananensmaak achter.

  En laten we de pepermuntballen niet vergeten! Deze zorgen voor een verfrissende adem en een vleugje nostalgie.

 • Zuurtjes

  Een van de meest geliefde snoepjes van vroeger waren de zuurtjes. De intense smaak van peer, framboos of aardbei zorgde voor een ware smaakexplosie in onze mond. Het zuurtje was altijd een traktatie waar naar werd uitgekeken. Vooral omdat het zo lang duurde voor je erdoorheen was. Het was dan ook de bedoeling er zo lang mogelijk mee te doen!
 • Kauwgomballen

  Ook de kauwgomballen waren een favoriet onder de snoepjes van vroeger. Als je een kauwgombal uit de automaat haalde en in je mond deed, was dat altijd spannend. Zou de kauwgombal zijn belofte waarmaken en lang genoeg blijven smaken? Of zou hij na een paar minuten al zijn smaak verliezen en hard worden? Het was altijd een verassing, maar hoe dan ook: het kauwen op een kauwgombal voor een heerlijk gevoel van voldoening.
 • Dropjes

  En laten we vooral de klassieke dropjes niet vergeten. De zoute smaak van de dropjes was een ware traktatie voor onze smaakpapillen. Het was altijd een genot om een zakje drop open te maken en te genieten van de intense smaak die zich langzaam verspreidde in je mond. Of je nu hield van zoete drop, zoute drop of salmiak drop: er was altijd wel een dropje dat bij je smaakvoorkeur paste.

Oud Hollands snoep als cadeau

Als je op zoek bent naar een cadeau, dan is Oud Hollands snoepgoed altijd een goede keuze. Het brengt niet alleen een glimlach op het gezicht van de ontvanger, maar ook mooie herinneringen. Denk er bijvoorbeeld aan om zo’n lekker zakje te geven aan je (groot)ouders om ze eens goed te verassen!

Weet je ze niet wat te geven? Denk aan salmiak heksendrop, een snoepje met een pittige smaak dat zorgt voor een verrassende twist. Zou wel oppassen met heksendrop geven aan je schoonmoeder. 😉

Of ga gewoon voor de oude vertrouwde toverballen, die elke keer weer een andere kleur hadden! Natuurlijk wel door ze elke keer uit je mond te halen..

 Verschillende soorten Oud Hollands snoepgoed, snoep zoals vroeger.

Oud Hollands snoep bestellen bij Swyt

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van het Oud Hollands snoepgoed. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets lekkers zoekt voor je (groot)ouders om zomaar te geven. Er is altijd iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.