Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

Kies alleen jouw allerlekkerste bonbons!

2

Kies jouw favoriete soorten bonbons

Vul alle lege vakjes.

Tip: je kunt één soort meerdere keren kiezen.

3

Voeg toe aan je winkelmand

Je bonbons worden binnen twee werkdagen verzonden.

Kies het bestelaantal

Swyt heeft de beste bonbons en perfect voor elke gelegenheid. Ze zijn lekker om te krijgen en leuk om te geven.

Swyt kan je elke bonbon zelf kiezen. Nooit meer een doos met onbekende of niet lekkere chocolaatjes. Kies alleen jouw lekkerste bonbons en hoeveel je van elke smaak wilt! Net zoals in de winkel, maar dan nu online.

 

Kies je eigen chocolade bonbons

Kies ten eerste hoeveel je wilt. Wil je een klein of een groot doosje? Hierna kan het grote kiezen gaan beginnen!

Bestel jouw favoriete bonbonnetjes online en geniet thuis van deze heerlijke traktatie uit ons assortiment ambachtelijke bonbons. Laat je verleiden door de verschillende smaken van Swyt!

Je kunt bij Swyt namelijk eindeloos variëren en combineren om jouw perfecte doosje bonbons samen te stellen. Of je nu van zoet, fruitig, kruidig of juist romig houdt, er is voor ieder wat wils. Onze bonbons worden met liefde en vakmanschap gemaakt, zodat elke hap een ware smaaksensatie is.

We hebben verschillende vullingen in onze chocolade van wit, melk of puur. Het maakt niet uit! Bij Swyt hebben we het allemaal.

Geen moeilijk gedoe over dat je bepaalde niet lekker vindt. Je kiest alleen de smaken die jij lekker vindt! En simpel online te bestellen en laten bezorgen.

Verschillende smaken en voor ieder wat wils

Benieuwd naar wat voor smaken we hebben?

Bij Swyt hebben we eindeloos veel smaken van onze favoriete chocolaatjes. Sowieso beginnen we altijd met witte, melk en pure chocolade. Maar dan hebben we het nog niet over de vulling gehad! Bij Swyt hebben we écht voor ieder wat wils!

Wat dacht je van een fruitige smaak? We hebben heerlijke bonbons met zoete aardbeien- of mangosmaak!

Op zoek naar iets voor een echte koffieliefhebber? Dan hebben we natuurlijk ook de overheerlijke romige mokkasmaak! Niet te missen in ons assortiment.

Of houd je liever van nootjes? Dan hebben we een heerlijke vulling met amandel en daarbovenop hazelnootstukjes! Mjam!

Alcohol? Natuurlijk hebben we ook bonbons met alcohol! Chocolaatjes met extra veel pit lusten wij ook bij Swyt. Wat dacht je vullingen met mojito of advocaat.

Ben je meer van de avontuurlijke kant? Wat dacht je dan van een heerlijk chocolaatje met appeltaartvulling? Ook hebben we vullingen zoals passievrucht, ananas, mint en sinaasappel!

Bij Swyt hebben we veel verschillende soorten in ons assortiment, het is moeilijk om te kiezen!

Mis je een smaak? Bijna niet te geloven, maar het kan natuurlijk! Laat het ons dan weten en misschien, heel misschien, hebben we hem alsnog.

Bonbons online bestellen

Onze luxe bonbons zijn gemakkelijk online te bestellen. Het is namelijk precies zoals in een échte chocolatier! Zet ze in je mandje, betaal en je hoeft verder niks meer te doen. Makkelijker kunnen we niet maken!

Onze heerlijke chocolaatjes zijn heerlijk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven. Een doosje bonbons laten bezorgen met alleen de favoriete smaken is een uniek cadeau voor iemand speciaal!<br?

Bonbons als cadeau

We begrijpen het wel. Wat moet je iemand op een gegeven moment nog geven?

Daarom zijn onze bijzondere bonbons het perfecte cadeau! Kies de prijs, de bonbons voor de gelukkige en laat ze hierna opsturen. Heb jij jouw verplichtingen voldaan en de ander heb je sowieso blij gemaakt!

Zeg nou zelf: Wie houdt er niet van lekkere bonbons die speciaal voor jou zijn uitgezocht?

Bonbons bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van onze ambachtelijke bonbons. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets lekkers zoekt omdat die ene vriendin weer met een wild verhaal komt. Er is altijd iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.