Jouw favoriete drop per kilo te koop!

Resultaat 1–60 van de 74 resultaten wordt getoond

Drop is nergens zo populair als in Nederland! Bij Swyt hebben we 74 soorten drop in alle smaken die je kan bedenken.

Zoet, zout, salmiak, pepermunt, honing en nog veel meer smaken! Lekker voordelig en je grijpt nooit mis want 1 kilo van jouw favoriete drop! Zo kom je nooit zonder te zitten.

Van salmiak tot zoute drop en alles bij Swyt!

Bij Swyt kun je online drop snoep kopen zoveel en wanneer je maar wilt!

We hebben grote hoeveelheden soorten drop in alle smaken, soorten en kleuren!*

*Met kleuren bedoelen we het Venco kleurendrop, want de rest is voornamelijk verschillende tinten zwart. 😉

 • Zoete drop voor de echte zoetekauw

  Zoete drop is de meest populaire drop van allemaal! Wie houdt niet van een zoete versnapering voor tussen de middag. Of een lekkere zak zoete drop voor bij de film.

  Zoete drop is eigenlijk altijd goed! Om het je makkelijk te maken een paar van onze favorieten op een rijtje:

  De rotella drop van Haribo is één van onze grote favorieten. Wie rolt het rolletje drop ook niet af tot een lange sliert? Het is gewoon te onweerstaanbaar om het niet te doen.

  En wie zegt dat drop en banaan niet samengaan? De Katja apekoppen met zoete drop en zachte bananensmaak zijn echt al een jarenlange favoriet in Nederland. En.. Ze zijn compleet vegan!

  En dan natuurlijk niet te vergeten: de schoolkrijtjes! Stiekem mee naar school nemen en net doen alsof het een krijtje is. Deze schoolkrijtjes van Venco hebben een knapperige mint buitenkant en zachte zoete drop binnenkant.

  We hebben het nu nog niet eens gehad over de Dropfruit duo’s van Red Band. De Brusselse mannekes, de Venco piramides of Boerderijdrop.

  Kies en bestel jouw favoriete zoete drop bij Swyt!

 • Zout, zouter, zoutst!

  Als je zoute drop wilt kopen dan moet je bij Swyt aan het goede adres! Bij Swyt kun je immers het lekkerste zoute drop kopen. Waar ben je naar op zoek? Want bijna alle combinaties zoute drop verkopen we wel!

  Op zoek naar een lekker hard zout dropje? Ooit gedacht aan een haring gemaakt van drop? Persoonlijk vinden wij die een stuk lekkerder dan de real deal.

  Voor de keiharde zout-fanaten hebben we ook: dubbel zoute drop. Dubbelzoute ovaaltjes, dubbelzoute fortisal, dubbelzoute brikketen.. Wat wil je nog meer?

 • Dropjes met een vleugje salmiak

  Salmiak is een unieke smaak die perfect past bij drop. We hebben daarom bij Swyt ook meerdere varianten. Zo hebben we van Klene de salmiakriksen of van Autodrop de zoet zoete zachte wagens. Allebei een combinatie van zoet en salmiak.

  Liever een combinatie met zout en salmiak? Zachte salmiak rocks met een drop-rand en salmiak kern. Of juist de keiharde salmiakrondo’s van Venco.

  Zacht, zoet, hard of zacht. Alles gaat goed met salmiak en je vindt het bij Swyt!

 • Suikervrije drop zonder toegevoegde suikers

  Ook voor de mensen met een suikervrij dieet hebben we verschillende soorten dropjes. Ook geschikt voor mensen met diabetes! Onze suikervrije dropjes bevatten namelijk geen geraffineerde suikers, maar zijn gezoet met natuurlijke of kunstmatige zoetstoffen. Zo kan iedereen genieten van lekkere dropjes met een zoete smaak, maar zonder suiker!

  Inspiratie nodig? Denk hierbij aan suikervrije zoete beertjes.

  Houd je liever van een zoute smaak? Ook hier kunnen we in voorzien! We hebben zoute ruitjes, hartjes en klavertjes.

  Net zo lekker als altijd.

Alle soorten drop bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten alle smaken dropjes. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt voor de snoeppot op kantoor. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.