Zuurtjes zijn hard, zoet, onmisbaar en zo bij jou thuisbezorgd!

Toont alle 50 resultaten

De fruitige smaak van sinaas- en citroenschijfjes zorgt voor een verfrissende oppepper, terwijl de zoete framboosjes je smaakpapillen verwennen met hun heerlijke smaak. En wie kan er nu weerstaan aan de klassieke Haagse hopjes, met hun unieke karamelachtige smaak?

Deze zoete snoepjes heten zuurtjes

Maar waarom heten ze zuurtjes ondanks de zoete smaak? Tijdens de bereidingswijze word iets zuurs (bijvoorbeeld citroensap) gemengd met het suiker. Normaal is dit altijd water. Weer wat geleerd! 😉

Waar is een zuurtje allemaal goed voor?

Een zuurtje is niet alleen een lekkernij, maar ook een handige toevoeging aan je dagelijkse uitrusting.

Een zuurtje kan met verschillende momenten helpen. Denk bijvoorbeeld aan een zuurtje als je een lange dag voor de boeg hebt. Of een intensieve sportsessie achter de rug hebt, onderweg bent of geniet van een welverdiende vakantie. Een lekker zoet zuurtje is altijd een welkome traktatie!

Een zuurtje is altijd handig om je energielevel aan te vullen en eenvoudig binnen handbereik. Het biedt niet alleen een moment van genot, maar kan ook helpen. Denk hierbij aan het verlichten van reisziekte of het verminderen van een droge mond tijdens lange vluchten.

Dus zorg ervoor dat je altijd een voorraadje van deze heerlijke zoetzure traktaties bij je hebt!

Stop ze eenvoudig in je jas of tas. Hierdoor ben je niet alleen voorbereid op een smakelijke verwennerij, maar ook extra energie wanneer nodig. Een zuurtje is dus niet alleen een lekkernij, maar ook een kleine luxe die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Dus waar wacht je nog op? Vul je voorraad aan en geniet van de heerlijke smaken van deze zoete lekkernijen, waar je ook bent! Wanneer je maar wilt!

Zuurtje geven als cadeau

Zuurtjes zijn een heerlijke verwennerij voor wanneer je maar wilt en zo binnen handbereik.

Wil je iemand iets cadeau doen, maar je weet niet wat?

Wat dacht je van zuurtjes in blik? Ziet er mooi uit, handig om altijd bij te hebben, héél lekker en in veel verschillende smaken. Veilige keuze? Neem dan de heerlijke Aardbei pastilles.

Zuurtjes met een apartere smaak? Wat dacht je van zoete peer en zuurdere bramen combinatie? Net zo lekker, maar net iets anders.

Alles zit al in een mooi blikje. Mooi strikje eromheen en klaar!

Zuurtjes bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van verschillende overheerlijke zuurtjes. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt om je aardige buren te bedanken voor het oppassen op de kat. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 15 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.