Verantwoordelijker snoepen: net zo lekker én suikervrij!

Onze suikervrije producten hebben dezelfde heerlijke smaak en textuur als traditionele snoepjes, maar zonder de toegevoegde suikers. Ons assortiment is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Van fruitige fruittoffees tot schattige zoete beertjes, wat je maar wil en zo in huis!

Wat en voor wie is suikervrij snoep?

Ons suikervrije snoep, maakt geen gebruik van suiker maar andere zoetstoffen. Hierdoor kunnen mensen met een suikerbeperkt dieet genieten van een zoete traktatie zonder problemen!

Daarnaast zijn ons verschillende soorten suikervrije snoepjes ook nog eens tandvriendelijk. Doordat ze geen suikers bevatten, dragen ze niet bij aan tandbederf. Dit maakt ons suikervrije snoep niet alleen meer verantwoord. Maar ook beter voor de mondgezondheid dan normaal snoep.

Dus waar ben je naar op zoek? Een traktatie, een gezonder alternatief voor traditioneel snoep of gewoon wilt genieten van een heerlijk snoepje. Bij Swyt kun je terecht voor al je suikervrij snoep! Probeer het zelf en ontdek hoe lekker en verantwoord snoepen kan zijn! 😉

Suikervrij snoep geschikt voor mensen met diabetes

Als diabeet met diabetes type 1 of 2 moet je één ingrediënt zo goed mogelijk vermijden: suiker!!
Helaas zit dit ingrediënt veelal in snoepjes en chocolade. Betekend dat je als diabeet dan nooit een snoepje kan nemen? Gelukkig niet!

Een hulpmiddel hiervoor is de glycemische index. Deze index bepaalt hoe hoog je bloedsuikerspiegel stijgt van een bepaalde zoetstof. Geraffineerde suiker heeft bijvoorbeeld een index van 100. Dit is het allerhoogste en je bloedsuiker kan niet hoger stijgen.

De zoetstof met de laagste glycemische index is bijvoorbeeld Stevia. Stevia heeft een score van 0 en hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel dus niet.

Bij Swyt verkopen we meest lekkere zoete snoepjes zonder suiker. Maar hoe kan snoep en drop zoet zijn zonder de zoete smaak van suiker? Di kan omdat er natuurlijke of kunstmatige zoetstoffen verwerkt worden die zoet smaken, maar geen suiker bevatten.

Onze snoepjes zijn dus goed voor mensen met diabetes of een suikerarm dieet. Ze zijn ook geschikt voor mensen die op hun suikerinname letten. Het is een gezonder alternatief voor traditioneel snoep, zonder beperkingen aan de smaak.

 • Maar.. Is snoep zonder suiker wel lekker?

  Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen die nog nooit suikervrij snoep ophebben. Er zit immers geen suiker in: een ingrediënt wat we gewend zijn.Het antwoord is: ja! Het is zeker smakelijk!

  Natuurlijk smaakt het anders dan hetgeen watje gewend bent. Naast het feit dat het gewoon een stuk beter is voor jou en je lijf. 😉

  Bij Swyt dagen we je dus uit om het een keer te proberen! Je zult je verbazen hoe lekker het is.

 • Andere alternatieven naast suikervrij snoep

  Bij Swyt hebben we dus een ruim assortiment suikervrij snoep voor onder andere diabetici. Hebben we ook snoep dat geschikt is voor mensen met een glutenallergie. In dit snoep zitten geen gluten en kunnen dus zonder zorgen gegeten worden. Denk hierbij aan zoete Damel aardbeitjes en de altijd leuke Jelly Beans.

  We hebben op elke pagina een mogelijkheid tot het filteren van al ons snoep. Hierbij kan je onder andere filteren op melknotensojadierlijke ingrediënten en meer. Ook zijn alle allergenen in hoofdletters geschreven bij de ingrediënten bij alle snoepjes. Alles wat jij nodig hebt om zeker te weten dat het goed zit!

  Bij Swyt vinden we het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van een snoepje zonder enige hinder!

Suikervrij snoep bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van een ruim assortiment suikervrij snoep. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets lekker zoekt voor je familielid met diabetes die komende zondagmiddag op bezoek komt. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.