Boven de 21 graden wordt chocolade niet verzonden!

Chocolade in alle smaken zó bij jou thuis!

Toont alle 29 resultaten

Kan jij ook niet zonder chocolade? Wij ook niet. 🙂

Een chocolaatje erbij is altijd een goed idee!

Bij Swyt zijn we gek op chocolade net zoals de meeste Nederlanders! Wist je dat we gemiddeld per persoon 4,5 kilo chocola per jaar eten? Wij konden het ook niet geloven.

Wij eten hier eerder richting de 10 kilo.. per maand..

We kunnen dus wel zeggen dat we experts zijn en helpen je dan ook graag op weg!

 • Maar hoe werd chocolade ook alweer gemaakt?

  Chocolade komt van oorsprong uit Mexico en chocolade wordt gemaakt van cacaoboter, cacaopasta, suiker en/of melkpoeder. Ook bevat chocolade vaak smaakstoffen zoals vanille om het nog lekkerder te maken.

  Door meer toe te voegen van het één of het ander krijg je verschillende soorten chocolade. Als je bijvoorbeeld geen melkpoeder toevoegt dan krijg je donkere chocolade. Pure chocolade bestaat dus alleen uit cacaopasta, cacaoboter en suiker.Officieel gezien is witte chocolade geen chocola want het bevat geen cacao. Maar wie doet daar moeilijk over? Wij niet in ieder geval. 😉

  Maar hoe worden alle ingrediënten uiteindelijk chocolade?

  Om uiteindelijk tot eetbare chocolade te komen worden de cacaobonen vermalen in een machine. Hierbij komen de vetten van de bonen vrij en veranderen de bonen in een vloeibare massa. Oftewel cacaomassa. Van deze massa kan chocolade gemaakt worden, maar ook producten zoals cacaopoeder of cacaoboter.

Verschillende chocolade soorten

Bij Swyt weten we natuurlijk wat lekker is. Dus hierbij geven we je graag een introductie over wat voor lekkers we allemaal in huis hebben!

 • Pindarotsje in de smaken melk, wit of puur?

  Pinda s en chocola? Net zo’n goede uitvinding als salmiak en dropjes. Deze combinatie is gewoon goed. Het smeuïge van de pinda’s en het zachte van de chocolade maakt alles gewoon compleet.We hebben de smaken pindarotsjes puur, pindarotjes met melk chocola of met witte chocolade. Voor ieder wat wils, maar allemaal even lekker!

 • Droste pastilles in alle smaken!

  Droste is een oer-Hollands bedrijf ontstaan in 1863 en zij maken sindsdien chocolade pastilles. Het bedrijf heeft in de tussentijd veel meegemaakt en is door verschillende bedrijven overgenomen. Maar het bedrijf is altijd pastilles blijven maken en die konden we bij Swyt natuurlijk niet missen!

  We hebben ze dan ook in verschillende smaken, zoals pure chocolade. Of juist traditioneel alleen melkchocolade of juist een combinatie van melkchocolade en wit. Even iets anders? Melkchocolade pastilles met sinaasappel crisps. Jammiiiee!

  Kan je nu niet meer kiezen? Ja, sorry. Wij ook niet..

 • Musketflikken, nougatblaadjes, ruitspekjes, wapenoublies, krakelingen…

  Doordat we bij Swyt niet kunnen kiezen uit al dat lekkers: hebben we alle lekkerste chocolaatjes voor jou hier op een rij gezet! Wat dacht je van ruitspekjes met pure chocola? Zacht van binnen en krokant en smeltend op de tong van buiten.

  Niet zo van de spekjes? Geen zorgen! We hebben ook Musket flikken met witte chocolade. Dus een laagje romige witte chocolade en daarop harde zoete suikerballetjes in verschillende kleuren!

  Als je een nougat-fan bent dan raden we je de nougatblaadjes aan. Een heerlijk stukje romige chocolade in de smaken puur, melk of wit met nougatstukjes.

  …. Ooooohhhh, bestel ze allemaal!

De lekkerste chocolaatjes bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van chocolaatjes in de smaken wit, puur of melk. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt voor je liefste moeder voor moederdag. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.