Houd van je snoepjes, maar liefst allemaal verschillende soorten? Swyt heeft de lekkerste snoepmixen zodat er voor ieder wat wils is. Er is altijd wel een mix die bij jou past.

Of je nu van dropjes houdt. Of van fudge. Of van gummies.

Onze snoepmixen zijn met zorg samengesteld, waarbij we alleen de beste en meest geliefde snoepjes hebben geselecteerd. Daarom heten ze bij ons Swytmixen!

Maar wat is een Swytmix?

Onze Swytmixen zijn speciaal door verschillende snoepjes, goede kwaliteit en lekkere smaak. We willen alleen de beste snoepjes in onze mixen, zodat elke hap een echt genot is. Of je nu van zure of zoete snoepjes houdt, onze Swytmixen hebben voor iedereen iets lekkers.

Onze Swytmixen zijn extra speciaal omdat we steeds nieuwe smaken en combinaties aan ons assortiment toevoegen. Zo blijven we onze klanten verrassen en kunnen jullie telkens weer iets nieuws proeven. Van oude en nieuwe smaken, onze Swytmixen zijn altijd verassend.

Bij Swyt hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat onze Swytmixen altijd vers en smaakvol zijn. We verpakken ze zorgvuldig, zodat de snoepjes hun kwaliteit behouden tijdens het transport.

Geniet van de spanning, variatie en heerlijke smaken van onze Swytmixen. Dit maakt het eten van onze Swytmixen extra spannend en leuk.

 • Swytmix als cadeau of traktatie

  Onze Swytmixen zijn perfect om van te genieten en cadeau te geven. Met een Swytmix maak je altijd iemand blij. Het maakt niet uit of het voor een feestje is, een mijlpaal of gewoon zomaar. De kleurrijke verpakkingen en de heerlijke geur van de snoepjes maken het cadeau extra feestelijk.

  Of het nu voor een feestje, speciale gelegenheid of als dank is, onze Swytmixen zijn altijd lekker. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het cadeau om het extra speciaal te maken.

  Onze Swytmixen zijn goed ook voor filmavonden, feestjes en spelletjes avonden thuis. Nodig je vrienden uit voor een spelletjesavond en serveer onze Swytmixen om de avond compleet te maken.

  Met onze Swytmixen hoef je je nooit zorgen te maken dat er niet genoeg keuze is. We hebben een breed scala aan smaken en combinaties om aan ieders voorkeuren te voldoen. Van zoete, romig tot zoute opties, er is voor elk wat wils.

  Wat onze Swytmixen echt speciaal maakt, is de kwaliteit van de ingrediënten. We gebruiken de beste en verse producten voor een smaakvolle ervaring bij elke hap.

 • Waarom zou je wachten?

  Bestel nu een Swytmix en ontdek waarom iedereen er dol op is, zowel individuen als groepen. Geniet van onze Swytmixen, ze zijn lekker en gezellig. Het leven is te kort om niet te genieten van kleine dingen.

  We willen onze Swytmixen binnen 48 verzenden. Op die manier kun je snel genieten van de lekkerste snoepjes.

  Waarom wachten? Probeer onze Swytmixen nu en ontdek de vele mogelijkheden en smaakexplosies die ze bieden. Elke zak is een verrassing, je weet nooit welk snoepje je krijgt.

Snoepmix bestellen bij Swyt

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van de lekkerste snoepmix. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets lekkers zoekt voor tijdens een feestje in leuke schaaltjes.

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!