Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

Boven de 21 graden wordt chocolade niet verzonden!

Houd je van snoepjes, en liefst allemaal verschillende soorten? Swyt heeft de lekkerste snoepmixen zodat er voor ieder wat wils is. Er is altijd wel een mix die bij jou past. Of je nu van dropjes houdt. Of van fudge. Of van gummies.

Onze snoepmixen zijn met zorg samengesteld, waarbij we alleen de beste en meest geliefde snoepjes hebben geselecteerd. Daarom heten ze bij ons Swytmixen! 

Maar wat is een Swytmix?

Onze Swytmixen bevatten verschillende snoepjes van goede kwaliteit en zijn heerlijk van smaak. We willen alleen de beste snoepjes in onze mixen, zodat elke hap een echt genot is. Of je nu van zure of zoete snoepjes houdt, onze Swytmixen hebben voor iedereen iets lekkers. 

Onze Swytmixen zijn extra speciaal omdat we steeds nieuwe smaken en combinaties aan ons assortiment toevoegen. Zo blijven we onze klanten verrassen en kunnen jullie telkens weer iets nieuws proeven. Van oude en nieuwe smaken, onze Swytmixen zijn altijd verassend. 

Bij Swyt hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat onze Swytmixen altijd vers en smaakvol zijn. We verpakken ze zorgvuldig, zodat de snoepjes hun kwaliteit behouden tijdens het transport. 

Geniet van de spanning, variatie en heerlijke smaken van onze Swytmixen. Dit maakt het eten van onze Swytmixen extra spannend en leuk. 

 • Swytmix als cadeau of traktatie

  Onze Swytmixen zijn perfect om van te genieten en cadeau te geven. Met een Swytmix maak je altijd iemand blij. Het maakt niet uit of het voor een feestje is, een mijlpaal of gewoon zomaar. De kleurrijke verpakkingen en de heerlijke geur van de snoepjes maken het cadeau extra feestelijk. 

  Of het nu voor een feestje, speciale gelegenheid of als dank is, onze Swytmixen zijn altijd lekker. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het cadeau om het extra speciaal te maken. 

  Onze Swytmixen zijn ook goed voor filmavonden, feestjes en spelletjes avonden thuis. Nodig je vrienden uit voor een spelletjesavond en serveer onze Swytmixen om de avond compleet te maken. 

  Met onze Swytmixen hoef je je nooit zorgen te maken dat er niet genoeg keuze is. We hebben een breed scala aan smaken en combinaties om aan ieders voorkeuren te voldoen. Van zoete, romig tot zoute opties, er is voor elk wat wils. 

  Wat onze Swytmixen echt speciaal maakt, is de kwaliteit van de ingrediënten. We gebruiken de beste en verse producten voor een smaakvolle ervaring bij elke hap. 

 • Waarom zou je wachten?

  Bestel nu een Swytmix en ontdek waarom iedereen er dol op is, zowel individuen als groepen. Geniet van onze Swytmixen, ze zijn lekker en gezellig. Het leven is te kort om niet te genieten van kleine dingen. 

  We willen onze Swytmixen binnen 48 uur verzenden. Op die manier kun je snel genieten van de lekkerste snoepjes. 

  Waarom wachten? Probeer onze Swytmixen nu en ontdek de vele mogelijkheden en smaakexplosies die ze bieden. Elke zak is een verrassing, je weet nooit welk snoepje je krijgt. 

Snoepmix bestellen bij Swyt

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van de lekkerste snoepmixen. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf, of voor tijdens een feestje in leuke schaaltjes. 

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ‘s ochtends besteld, is binnen 48 uur verzonden. 

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.