Snoeprollen in alle smaken rollen jouw kant op

Snoeprollen.. Je kent ze wel. Die rolletjes met snoepjes erin die altijd bij de kassa liggen van de supermarkt of het tankstation. Ze zijn makkelijk mee te nemen, lekker en bij Swyt te bestellen.

Welke rol is jouw favoriet? Kies jouw favoriet en dan rollen ze vanzelf bij jou in huis.

Rollen snoep in alle smaken

Bij Swyt weten we hoe lekker het is om altijd iets lekkers op zak te hebben. Maar je wilt natuurlijk niet dat het aan de binnenkant van je zak plakt. Daarom (tromgeroffel): de snoeprol.

 • Wie kent ze niet: de Mentos snoeprollen.

  Mentos is van oorsprong een Nederlands snoepje en ontwikkeld in de jaren ’50. Het is een zoet hard snoepje met een gesuikerde gekleurde laag oftewel een dragee.We hebben bij Swyt ze in verschillende smaken.

  Verfrissende mint: lekker voor na een maaltijd of voor onderweg. Of Mentos fruit? Dit is een snoeprol met verschillende fruitsmaken voor als je van een zoete afwisseling houdt!

  Wat dacht je van cola of Fanta met sinaasappelsmaak? Een kleine verfrissing maar dan compact. 🙂

 • Neem een Dextro voor meer energie!

  Een Dextro innemen geeft veel energie voor als je het nodig hebt! Bij Swyt verkopen we de Dextro energy tabletten zijn gemaakt van druivensuiker. Ideaal voor als je aan het sporten bent of een lange werkdag hebt. Gewoon wanneer het je uitkomt!

  We hebben verschillende smaken. Natuurlijk hebben we de traitionele Dextro, maar ook Dextro met smaakjes of vitaminen. Verfrissende citroensmaak met extra vitamine C of multivitamine en een tropische smaak.

Snoeprollen bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van voorverpakte zoete snoeprolletjes. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt voor onderweg met je vrienden of vriendinnen. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!