Al het favoriete kindersnoep bij elkaar!

Resultaat 1–60 van de 159 resultaten wordt getoond

Bij Swyt kan je alle soorten kindersnoep bestellen, speciaal voor elk kind!

Bij Swyt zit je altijd goed. 😉

Snoep waar kinderen van houden

We weten dat alle kinderen van snoep houden, maar wat moet je kiezen? Daarom hebben we hier al onze lekkerste kindersnoepjes voor jou bij elkaar gezet. Altijd en voor elke gelegenheid!

We hebben dan ook verschillende soorten snoep, van zure snoepjes, spaghetti-kauwgum tot snoep in spray-vorm.

Kindersnoep check, misschien nog een romige toffee voor jezelf?

Kinderen met allergenen of diëten

Kinderen hebben net als ‘grote’ mensen diëten of allergenen. Bij Swyt zorgen we dat iedereen kan genieten van een lekker snoepje. Groot of klein, jong of oud.

 • Een allergie? Geen probleem bij Swyt!

  Maar weinig is net zo vervelend voor een kind als een allergie hebben. Je kan niet alles hebben wat andere wel mogen en andere snappen het soms ook niet of houden er weinig rekening mee.Bij Swyt hebben we daarom al het uitzoekwerk al voor je gedaan en hoef je alleen maar te filteren.

  Zo hebben we snoepjes gefilterd op gluten, melk, noten, soja, kokos, pinda en meer. Ook zijn de ingrediënten met allergenen duidelijker aangegeven bij elk product.

  Alles zodat elk kind veilig kan genieten van de lekkerste snoepjes.

 • Vegan snoepjes voor de kids

  Bij Swyt hebben we héél veel snoepjes zonder dierlijke toevoegingen.Denk hierbij aan lekkere zure matten in de smaken: aardbei en room, appel, cola en framboos! Zo zuur dat je mond samentrekt van puur genot.

  Iets leuks voor bij een traktatie? Wat dacht je van de ‘super’ bekende superfluiten! Kleurrijk, grappig en lekker.

 • Suikervrije snoepjes zijn net zo lekker

  Een kind dat op de suikerinname moet letten wil natuurlijk ook iets lekkers. Niets is zo vervelend als andere kinderen wel wat lekkers mogen, maar jij niet.Daarom hebben wij Swyt suikervrije snoepjes en dropjes. Net zo lekker, maar wel lekker zoet!

Kindersnoep bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van zoveel soorten kindersnoep. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt voor de kinderen in de straat. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.