Lolly's in alle vormen met/zonder kauwgum!

Toont alle 45 resultaten

Een lolly is voor jong en oud en iedereen heeft wel een favoriet! Wat is de jouwe favoriete smaak?

Lolly’s in alle smaken en kleuren

Wet weten bij Swyt weten we hoe lekker en leuk een lolly is. Daarom hebben we allerlei lolly’s in alle smaken en kleuren.

Denk hierbij aan lolly’s in de kleuren groen, rood, roze, oranje groen en meer! Om natuurlijk de smaak niet te vergeten.

Denk hierbij aan heerlijke zoete aardbei of kersensmaak! Of een smaak die je niet eerder gehad hebt? Zoals passievruchtsmaak.

 • De wereldbekende kauwgom lolly

  Eén van de beste uitvindingen na de uitwisbare pen: de lolly met kauwgom!Eerst kan je minutenlang genieten van de heerlijke smaak van jouw favoriete lolly. Om hierna te eindigen met een stukje kauwgom voor nog meer genot!

  Omdat wij hier zelf ook zo gek op zijn hebben we meerdere smaken!

  Natuurlijk hebben we de super populaire aardbeien– en colasmaak, maar soms wil je ook wat anders.

  War dacht je van watermeloen– of druivensmaak. Wel de verfrissende smaak, maar niet die irritante pitjes.

 • Lollies met figuurtjes

  Zoek je iets anders dan de traditionele lolly-vorm?We hebben heel veel soorten lolly’s in verschillende leuke verpakkingen. Iets voor jezelf of een leuk klein cadeautje voor een ander/kind? We helpen je graag op weg!

  Voor de echte dierenliefhebber heeft Swyt lolly’s met verschillende beschermkokers in leuke diervormpjes. Stoere lama’s, vriendelijke luiaarden, kleine olifanten en meer!

  Of wil je meer smaaksensatie? Zo hebben we ook lolly’s die je kan dopen in smaakvol poeder. Deze hebben we in de smaken citroen, cola en tuttifrutti.

  Filmavond? Toevallig Star Wars? Wat dacht je dan van een lolly met een lampje erin. Net een echte skywalker, maar dan met eetbare lightsabers in verschillende smaken. Bij Swyt kan je ze kopen in de smaken aardbei, cola en blauwe bes!

  Wil je je kind een lolly geven met een kleine verassing erin? Hiervoor hebben we de Two to One lolly in de smaken Zure appel of Aardbei citroen. Een lekkere smaak en een leuk cadeautje; welk kind wil dat nou niet?

  Bestel al je leuke lolly’s makkelijk en snel op swyt.nl!

 • Lolly waarvan je tong verkleurt

  Iemand in de maling nemen? Geef ze een lolly waarvan hun tong verkleurd.

Lollies bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van een lekkere lolly. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt om uit te kunnen delen voor na een verjaardagsfeestje. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro dan krijg je gratis verzending binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.