Lolly's in alle vormen met/zonder kauwgum!

Toont alle 50 resultaten

Een lolly is voor jong en oud en iedereen heeft wel een favoriet! Wat is de jouwe favoriete smaak?

Lolly’s in alle smaken en kleuren

Wet weten bij Swyt weten we hoe lekker en leuk een lolly is. Daarom hebben we allerlei lolly’s in alle smaken en kleuren.

Denk hierbij aan lolly’s in de kleuren groen, rood, roze, oranje groen en meer! Om natuurlijk de smaak niet te vergeten.

Denk hierbij aan heerlijke zoete aardbei of kersensmaak! Of een smaak die je niet eerder gehad hebt? Zoals passievruchtsmaak. Of een lolly met salmiaksmaak?

Wat is een salmiak lolly?

Een lolly kennen we allemaal. Een heerlijk hard snoepje gemaakt van geharde suiker met een smaakje op een stokje. Dit gaat prima in combinatie met salmiak! Maar waar komt salmiak vandaan?

Van oorsprong komt salmiak oftwewel drop niet uit Nederland!

Dit heerlijke goedje komt oorspronkelijk uit Egypte. Misschien zou je dat niet denken, omdat we er zo dol op zijn. Maar niks is minder waar! Farao Toetanchamon had het zelfs in zijn graf.

Weer wat geleerd! Maar waar waren we ook alweer? Lolly’s met salmiaksmaak!

Als je van zoet snoep houdt, moet je de salmiak lolly’s proberen! Ze zijn een gewaagde traktatie die erg lekker is.

Deze unieke lekkernijen uit Scandinavische landen bieden een gedurfde en onverwachte smaakervaring die avontuurlijke smaakpapillen boeit. De lekkernijen zijn uniek en komen uit Scandinavische landen. Ze bieden een gedurfde en onverwachte smaakervaring.

Bij het uitpakken komt er een opvallend aroma vrij. Het doet denken aan de geur van zilte zeeën en ruige landschappen. De geur van deze lollies doet denken aan traditie en erfgoed, geïnspireerd door de Scandinavische roots.

Bij de eerste lik proef je eerst een vleugje zoutigheid. Daarna volgt een subtiele hint van zoetheid die op je smaakpapillen danst. Maar de kenmerkende smaak van salmiak, een mix van zoute zoethout en ammoniumchloride, staat centraal.

Toch ontstaat er, te midden van de gedurfde smaak, een verrassende harmonie. De salmiaklolly heeft een onconventioneel karakter. Toch bezit hij een subtiele elegantie. Dit komt door de perfecte balans tussen zout, zoetheid en hartige umami.

In de wereld van zoetwaren is zoetheid vaak belangrijk. Salmiaklolly’s vallen op als een voorbeeld van culinaire diversiteit en schoonheid.

Bij Swyt willen dat we altijd nieuwe smaken ontdekken. We willen dat er voor iedereen wat wils is om uit hun comfortzone stappen.

Probeer de volgende keer in Swyt iets nieuws te proberen in plaats van hetzelfde te kiezen. Als je alle lekkere snacks ziet, wees dan avontuurlijk en probeer iets anders. Pak een salmiaklolly en bereid je voor op een gewaagd en onvergetelijk zoetwarenavontuur!

 • Lollies met figuurtjes

  Zoek je iets anders dan de traditionele lolly-vorm?We hebben heel veel soorten lolly’s in verschillende leuke verpakkingen. Iets voor jezelf of een leuk klein cadeautje voor een ander/kind? We helpen je graag op weg!

  Voor de echte dierenliefhebber heeft Swyt lolly’s met verschillende beschermkokers in leuke diervormpjes. Stoere lama’s, vriendelijke luiaarden, kleine olifanten en meer!

  Of ben je meer van de smaaksensatie? Zo hebben we ook lolly’s die je kan dopen in smaakvol poeder. Deze hebben we in de smaken citroen, cola en tuttifrutti.

  Filmavond? Toevallig Star Wars? Wat dacht je dan van een lolly met een lampje erin. Net een echte skywalker, maar dan met eetbare lightsabers in verschillende smaken. Bij Swyt kan je ze kopen in de smaken aardbei, cola en blauwe bes!

  Wil je je kind een lolly geven met een kleine verassing erin? Hiervoor hebben we de Two to One lolly in de smaken Zure appel of Aardbei citroen. Een lekkere smaak en een leuk cadeautje; welk kind wil dat nou niet?

  Bestel al je leuke lolly’s makkelijk en snel op swyt.nl!

 • Lolly waarvan je tong verkleurt

  Bij Swyt zijn we gek op lolly’s die je tong van kleur laten veranderen!Als je er één uitpakt, ontdek je een uitbarsting van smaak: appel, kersen, citroen, watermeloen en meer!

  Maar de echte magie vindt plaats op de tong. Bij elke lik veranderd je tong langzaam blauw! Gelach zal hiervan zeker het resultaat zijn!

  Maar de heerlijke smaak en de geverfde tong zijn zeker niet alles! In het midden van deze heerlijke zoete versnapering zit nog iets bijzonders! Namelijk een heerlijk stukje kauwgom om het genot nog extra te vergroten!

  Kan je ook niet wachten? Bestel nu jouw Tongue Painters bij Swyt!

  Tip: iemand in de mailing nemen? Geef ze in plaats van een normale lolly een lolly die hun tong verkleurd!

 • Zeg het met een hartjes lolly!

  In de heerlijke wereld van zoetwaren komen eigenzinnigheid en zoetheid samen. Er is een charmante traktatie die de essentie van genegenheid perfect weergeeft: hartvormige lolly’s.
  Met een zachte draai ontvouwt de verpakking zich en onthult de hartvormige schat die erin zit. Het gladde oppervlak glinstert uitnodigend en verwijst naar de zoete zoetheid die je te wachten staat.

  De lollies zijn bijzonder vanwege hun smaak. Maar dat is niet het enige. Ook het gevoel erachter maakt ze speciaal. Bij elke hartvormige traktatie die wordt gedeeld tussen vrienden, familieleden of geliefde partners, wordt een boodschap van liefde uitgewisseld zonder dat er woorden nodig zijn.

  Dus de volgende keer dat je merkt dat je een zoete opkikker of een attent gebaar nodig hebt om iemands dag op te fleuren, hoef je niet verder te zoeken dan de bescheiden hartvormige lolly.

Lolly’s bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van een lekkere lolly. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt om uit te kunnen delen voor na een verjaardagsfeestje. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 15 euro dan krijg je gratis verzending binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.