Onze toffees: een blijvertje met haar zoete zachte romigheid

Fudge en toffees zijn beiden van lekkernijen die al meer dan een eeuw bestaan!

Sinds 1825 worden toffees gemaakt en ze zijn sindsdien niet meer weg te denken! Niet veel later ontstond fudge door het mislukken van karamel. Geluk bij een ongeluk laten we maar zeggen. 😉

De heerlijke smaak van toffee

Swyt is dol op de romige smaak van dat kleine blokje toffee dat smelt in de mond. Ook is er voor ieder wat wils! Zo kan je bij Swyt kiezen uit toffees met fruit, karamel-zeezout en nog veel meer!

Kan je niet kiezen? De toffee met noten is één van onze blijvende favoriet.

Ook de chocolade toffee is zo’n heerlijke traktatie die je gewoon niet kunt weerstaan. Het is alsof je een stukje hemel in je mond hebt. De romige textuur van de toffee gecombineerd met de rijke smaak van chocolade is gewoonweg onweerstaanbaar.

En laten we de vulling van sommige toffees niet vergeten! Sommige toffees hebben een zachte romige vulling zoals de Walker’s English creamy. Onweerstaanbaar! Het is een feest voor je smaakpapillen en elke hap is een verrassing.

Het leuke aan toffee snoepjes is dat ze zo veelzijdig zijn. Je kunt ze meenemen als een zoete traktatie voor onderweg, gebruiken als topping voor je favoriete dessert of gewoon lekker oppeuzelen tijdens een filmavondje. Ze zijn altijd een hit en zorgen voor een instant geluksgevoel.

Dus waar wacht je nog op? Kies een zak van jouw favoriete toffees en bestel ze bij Swyt! Je zult er geen spijt van krijgen. En wie weet, misschien ontdek je wel een nieuwe favoriet tussen al die smaken. Geniet ervan!

Lonka fudge

Lonka was van oorsprong gevestigd in Nederland en maakt sinds 1920 fudge naar eigen receptuur. Zij hebben een passie voor lekkere, zachte, lekkernijen zoals fudge en zachte nougat.

Bij Swyt verkopen we meerdere soft fudge van Lonka. Denk hierbij aan de overheerlijke romige chocolade fudge. Lekker om cadeau te doen, maar ook heerlijk om alleen op te eten.

Wil je een traditionele soort fudge? Ga dan voor de zachte vanille fudge. Romig van structuur en altijd een goede keuze!

Kan je niet kiezen? We hebben ook een mixzak fudge met verschillende smaken.

Waarvan zijn fudge en toffees gemaakt?

Toffees en fudge maken is niet moeilijk! Fudge en toffees zijn namelijk beiden snoepgoed die gemaakt worden van boter, suiker en melk. Het grootste verschil zit in de keuze voor boter, melk of room. En de tempratuur betreft verhitting van het suikermengsel.

Dat laatste moet op een laag vuur gebeuren zodat de suiker niet aanbrandt. Elk moment moet er gekeken worden hoe heet de suiker is voor de juiste textuur.

Resultaat? Heerlijke romige zachte fudge of wat stuggere toffees om op te sabbelen. Mjam!

Toffees en fudge bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van de vele soorten toffees en fudge. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt om je vader iets lekkers te geven met vaderdag. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 15 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.