Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

Zei er iemand salmiak?

Wie kent het niet? De overheerlijke salmiaksmaak waar wij in Nederland gek op zijn!

Hierboven staan al onze lekkerste snoepjes, dropjes, lolly’s, poeder en meer mét deze overheerlijke smaak!

Wie kan er nou nee zeggen tegen salmiak?

Snoep en drop met salmiaksmaak bieden een unieke en intrigerende smaakervaring. Gewaardeerd door velen over de hele wereld.

Salmiak heeft een uitgesproken zout en licht bitter smaakprofiel dat het onderscheidt van traditionele zoete snoepjes. De smaak wordt vaak bereikt door ammoniumchloride (sal ammoniak) te combineren met zoethoutextract. Het resultaat: een complexe mix van zoete, zoute en hartige tonen.

De snoepjes en dropjes bij Swyt zijn er in verschillende vormen en structuren te vinden. Maar natuurlijk wel met die lekkere salmiaksmaak!

Salmiak-snoepjes en drop hebben veel liefhebbers die de gedurfde en onderscheidende smaak waarderen.

Het wordt vaak genoten als een nostalgische traktatie, die herinneringen oproept aan de kindertijd. In sommige regio’s worden snoepjes met salmiaksmaak zelfs traditioneel beschouwd voor bij de koffie of thee.

Ondanks het tegenstrijdige karakter van salmiak (you love it or you hate it) blijft het iets voor alle generaties.

Salmiak snoep

Salmiak snoep, bekend om zijn unieke smaak, wordt gekoesterd door snoepliefhebbers over de hele wereld.

Deze snoepjes zijn er in verschillende vormen, van lolly’s met een salmiakkern tot heerlijke duimdrop. Elke hap biedt een verleidelijk contrast van smaken! De rijke zoetheid van het snoepje wordt gecompenseerd door de scherpe smaak van salmiak. Hierdoor ontstaat een werkelijk en onvergetelijke smaakervaring.

Salmiak snoep blijft snoepliefhebbers over de hele wereld boeien.

Salmiak drop: alleen voor de échte liefhebber!

Salmiak drop, een geliefd snoepgoed met een rijk cultureel erfgoed.

Vooral populair in landen als Nederland, Finland en Zweden. In deze landen heeft salmiak drop een speciaal plekje in de harten van snoepliefhebbers en culinaire avonturiers.

In de kern heeft salmiak drop de kenmerkende smaak van zoethout. Een diepe, aardse smaak afgeleid van de wortel van de Glycyrrhiza glabra-plant.

Salmiak in drop en snoepgoed is afgeleid van ammoniumchloride, ook bekend als salmiak. Wat een uniek smaakprofiel geeft dat wordt gekenmerkt door zijn scherpte en pittigheid. In combinatie met zoethout creëert salmiak een harmonieuze mix van zoete en zoute tonen. Wat resulteert in een complexe en diverse smaakervaring.

Salmiak poeder voor even iets anders.

Salmiakpoeder is een fijne, korrelige substantie met de uitgesproken smaak van salmiak. Een unieke mix van zoutheid en subtiele bitterheid afgeleid van ammoniumchloride, ook bekend als salmiak.

Deze poedervorm van salmiak biedt veelzijdigheid in zijn toepassingen. Het kan worden gebruikt om snoep, chocolade, ijs en dranken op smaak te brengen. En geeft met zijn onverwachte zoute kick een heerlijke twist aan zoete lekkernijen.

Bovendien wordt salmiakpoeder vaak gebruikt als smaakmaker voor hartige snacks, zoals chips of noten. Waardoor een hartige diepte wordt toegevoegd aan deze anders bekende smaken.

In zijn puurste vorm is salmiakpoeder intens zout en scherp. Het kan echter worden gemengd met suiker of andere zoetstoffen om de scherpte te temperen. Hierdoor wordt de smaak milder en toegankelijker.

Het vermogen om een ​​unieke draai te geven aan zowel zoete als hartige gerechten maakt het tot een geliefd ingrediënt in de Noord-Europese keuken en daarbuiten.

Of het nu spaarzaam als smaakmaker wordt genoten of met heel ons hart wordt omarmd in zijn puurste vorm, salmiakpoeder biedt een culinaire ervaring die gedurfd, gedenkwaardig en onmiskenbaar onderscheidend is.

Lekkers met salmiaksmaak bestellen bij Swyt

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van die heerlijke ouderwetse salmiaksmaak. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf, of omdat je lekkers voor bij de bingo wilt.

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ‘s ochtends besteld, is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.