Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

Pez snoep en dispensers voor jou!

Bij Swyt kan je jouw favoriete Pez snoep dispensers bestellen! Pez is al jaren populair bij snoepfans over de hele wereld. De kleurige snoepjes hebben heerlijke smaken en worden verkocht in vrolijke dispensers.

Pez snoepjes is voor iedereen en van alle leeftijden

Maar Pez-snoepjes gaan niet alleen over de dispensers; het gaat ook om het snoepje zelf. Pez-tabletten zijn er in veel smaken, zoals kers, citroen, aardbei, zure watermeloen en cola. Je kunt kiezen uit klassieke en unieke smaken.

Het snoepje is handig verpakt. Het is ideaal om mee te nemen. Het is ook ideaal om te delen met vrienden. Dit komt door de kleine vorm.

Naast de heerlijke smaak en leuke dispensers is Pez snoep voor veel mensen ook nostalgie. Wie is er namelijk niet groot geworden met die leuke dispensers in de vele kleuren en vormen? Zo heeft iedereen wel een Pez vroeger gehad en had iedereen wel een favoriet. Het is populair bij zowel jong als oud. Dit komt door de zoete en speelse charme van het snoepje. Deze charme wordt al generaties lang gewaardeerd.

Door de jaren heen is Pez blijven innoveren! Door nieuwe dispenser-ontwerpen en collecties in beperkte oplage te introduceren om zijn publiek te boeien. Pez-snoepjes zijn populair bij zowel verzamelaars als liefhebbers van lekker snoepgoed. Iedereen wordt blij van deze favoriete lekkernij.

Deze snoepjes zijn een klassieker die altijd in de smaak valt.

Als je een Pez-dispenser opent en van de snoepjes geniet, denk dan aan de nostalgie. Denk ook aan de erfenis van dit geliefde snoepje die al jaren meedoet.

Leuke feitjes over Pez snoep

Bij Swyt houden we van wat leuke feitjes over snoep met zulk karakter! Dus we hebben de leukste voor jou hieronder neergezet.
  • Pez-snoepjes werden in 1927 in Oostenrijk uitgevonden door Eduard Haas III. De naam “Pez” komt van het Duitse woord voor pepermunt, “Pfefferminz.”
  • Toen het voor het eerst op de markt kwam, werd het verkocht in kleine blikjes. Pas in 1948 werd de iconische Pez-dispenser geïntroduceerd.
  • De eerste Pez-dispensers waren eenvoudige, rechthoekige dozen met een opklapbaar deksel. De inmiddels bekende dispensers met karakterthema debuteerden in 1955.
  • De dispensers werden al snel gewilde verzamelobjecten! Dit kwam door de duizenden verschillende ontwerpen die door de jaren heen werden geproduceerd. Sommige zeldzame en vintage dispensers kunnen hoge prijzen opbrengen bij verzamelaars. Pez brengt namelijk geregeld limited-edition dispensers en snoepjes uit. Deze kunnen verband houden met feestdagen, seizoenen en speciale evenementen, waardoor verzamelaars reikhalzend uitkijken naar elke nieuwe release.
  • Hoewel Pez zijn oorsprong vond in Oostenrijk, werd het snel wereldwijd populair. Tegenwoordig wordt Pez genoten door mensen van alle leeftijden in meer dan 80 landen.
  • In 2007 vestigde een Pez-verzamelaar genaamd Stefanie Berk het Guinness Wereldrecord! Zij had de grootste Pez-dispensercollectie, met meer dan 3.000 unieke dispensers.

Geschiedenis van de Pez snoepjes

Het begon allemaal in Oostenrijk. Nu is Pez niet alleen een snoepje, maar ook een cultureel icoon. Het is namelijk bekend over de hele wereld!

Het begon allemaal in 1927. Eduard Haas III vond de eerste Pez-dispenser uit in Oostenrijk. En werd verkocht in kleine blikjes. De introductie van de dispenser in 1948 veranderde Pez in het geliefde verzamelobject dat het nu is.

De Pez-dispenser werd steeds populairder bij zowel kinderen als volwassenen vanwege de vorm en leuke ontwerpen. De dispensers hebben veel verschillende ontwerpen gehad door de jaren heen.

Oude personages zoals Mickey Mouse en nieuwe favorieten zoals superhelden en filmfiguren zijn afgebeeld op de dispensers. Dit heeft ervoor gezorgd dat het blijvend populair is bij verzamelaars.

De verschillende soorten snoep dispensers

De populaire dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Jarenlang doet Pez moeite om jong en oud te fascineren met leuke ontwerpen.

Disney

Deze samenwerking tussen Pez en Disney brengt twee geliefde merken samen. En biedt fans een onweerstaanbare mix van heerlijke snoepjes en geliefde prinsessen.

Bij Swyt verkopen we namelijk verschillende iconische figuren zoals Jasmine, Belle, Assepoester en Ariël!

De Prinsessen Pez is meer dan een zoete traktatie. Het is een viering van dromen, verbeeldingskracht en de kracht van het geloven in jezelf.

Of je nu een kleine prins(es) bent die droomt van een nog lang en gelukkig leven. Of een nostalgische volwassene die dierbare jeugdherinneringen herbeleeft.

Paw Patrol

Pez Candy begint aan een spannende reis met de geliefde Paw Patrol-personages.

Paw Patrol: de animatie-serie met een team moedige pups onder leiding van Ryder. Deze serie heeft de harten van veel kinderen veroverd met hun verhalen vol teamwerk, moed en vriendschap.

Terwijl je de kop van de dispenser naar achteren schuift krijg je een heerlijk snoepje. Deze zijn in de smaken aardbei, citroen en framboos.

Bij Swyt verkopen we namelijk verschillende iconische figuren zoals Rubble, Skye, Zuma, Chase, Rocky and Marshall!

Dus ga met Ryder en de Paw Patrol-pups mee op hun volgende reddingsmissie! En neem de lekkere snoepjes mee voor onderweg. Bij elke heerlijke hap wordt je eraan herinnerd dat met teamwerk alles mogelijk is! Of het nu gaat om het redden van Adventure Bay of gewoon lekker buiten zijn met vrienden.

Pokémon

Pex is bekend vanwege de iconische dispensers en heeft nu een samenwerking met Pokémon. Deze samenwerking biedt fans van zowel de lekkere snoepjes als Pokémon een nieuwe ervaring.

Al tientallen jaren spreekt Pokémon tot de verbeelding van fans over de hele wereld! We kent niet de beroemde Pokémon-meester en hun wilde avonturen over Pokémons, vriendschap en moed? En nu kunnen fans de magie van Pokémon op een geel andere manier ervaren door Pez!

Bij Swyt verkopen we namelijk verschillende iconische figuren zoals Pickachu, Squirtle en Bulbasaur!

Terwijl je de kop van de dispender naar achteren schuift krijg je een heerlijk snoepje. Deze zijn in de smaken aardbei, citroen en framboos.

Maar daar houdt de opwinding niet op. De samenwerking tussen Pez en Pokémon is meer dan alleen een zoete traktatie! Het is een viering van vriendschap, verkenning en de sensatie van ontdekking.

Of je nu een doorgewinterde Pokémon-trainer bent. Of een nieuwkomer bent in de wereld van Pokémon. Pez en Pokémon zorgen voor vreugde en opwinding bij elk tussendoortje.

Dus pak je Pokéballs en ga op een mooie reis door de Pokémon-wereld met Pez!

Bij elke heerlijk hapje word je herinnerd aan de blijvende band tussen Pokémon en Trainer. Precies zoals in de series! En de mooie momenten die je te wachten staan tijdens je volgende avontuur.

Je favoriete Pez bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van onze ambachtelijke bonbons. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets wil trakteren aan al je nichtjes en neefjes. Er is altijd iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.