Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

De lekkerste lolly's gevuld met kauwgom

Een lolly zelf is al een kleine traktatie op zichzelf, maar stel je voor. Dat er in de kleine traktatie nog een traktatie zit? Swyt presenteert hierbij: de kauwgom lolly’s!

Lolly’s met kauwgom zijn de beste soort lolly’s

Lolly’s met kauwgom in het midden bieden een heerlijke mix van twee favorieten uit de kindertijd. De langdurige zoetheid van een lolly en de speelse kauwgom. Deze lekkernijen zijn een nostalgische traktatie die al generaties lang tot de verbeelding van snoepliefhebbers spreekt.

Stel je voor dat je een felgekleurde lolly uitpakt. Je voelt de opwinding groeien terwijl je de levendige kleuren en het verleidelijke aroma ontdekt. Bij elke lik wordt u begroet door een uitbarsting van fruitige smaak die over uw smaakpapillen danst.

Zo verkopen we bij Swyt de heerlijkste smaken! Denk aan zoete aardbei, fruitige druif of lolly’s die je tong verkleuren!

Maar de echte verrassing zit in het midden van de lolly. Als je naar het midden gaat, wordt de textuur zachter en verandert in een kauwgom. De kauwgom contrasteert lekker met de harde buitenkant van het snoepje.

Er is iets onmiskenbaar leuks aan de dubbele ervaring. Het is een avontuur van smaken en texturen. Bovendien voegt de nieuwigheid van het vinden van kauwgom in een lolly een element van verrassing.

Lolly’s met kauwgom in het midden zorgen altijd voor een glimlach op je gezicht. Ze zorgen ook voor een heerlijke smaakexplosie in je mond. Of je nu jong of oud bent, deze lekkernij brengt altijd plezier. Geniet van de ontdekking of de zoete nostalgie die ze met zich meebrengen. Geniet van de ontdekking of de zoete nostalgie die deze lekkernij met zich meebrengt! Dus pak een lolly de volgende keer dat je zin hebt in een zoete lekkernij!

Wat is er zo bijzonder een een Fiesta lolly?

Fiesta-lolly’s met kauwgom in het midden zijn een carnaval van smaak! Een feest die rechtstreeks naar je smaakpapillen brengt. Deze levendige lekkernijen zijn een feest bij elke hap! Waarbij de lolly wordt gecombineerd met kauwgom. Alles verpakt in een feest van kleuren en smaken.

Bij elke lik word je getransporteerd naar een wereld van smaken! Bij Swyt verkopen we verschillende smaken zoals aardbei, bosbos, cola, kers en watermeloen.

En het echte feest begint wanneer je het midden van de lolly bereikt. Zachte, kauwgom die barst van nog meer fruitige goedheid. Het is alsof je een piñata uitpakt en er een schat aan lekkernijen in vindt.

Of je nu van deze fiesta-lolly’s geniet op een feestje, een picknick of gedurende de dag. ze zullen zeker een uitbarsting van vreugde en opwinding brengen bij elke gelegenheid. Dus pak een fiesta-lolly met kauwgom in het midden en laat de festiviteiten beginnen!

Lolly’s met kauwgom bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van een lolly met wat extra’s. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets zoekt om de kinderen stil te houden bij je bruiloft. Er is altijd wel iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro dan krijg je gratis verzending binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.