Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

Alleen de lekkerste jawbreakers voor jou!

Jawbreaker snoep, ook bekend als toverballen! Een klassiek en iconisch hard snoepje dat bekend staat om zijn formaat en langdurige karakter.

Laat je betoveren door onze jawbreaker snoep!

Historisch gezien zijn kaakbrekers een geliefde traktatie geweest onder zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn er in verschillende maten, van kleine, marmerachtige stukken tot grote, bijna honkbalachtige lekkernijen.

Elke kaakbreker bevat doorgaans meerdere lagen met verschillende kleuren en smaken. Deze worden geleidelijk zichtbaar naarmate het snoepje wordt opgezogen en langzaam in de mond oplost.

Deze ervaring is gelaagd. Het zorgt voor verrassing en genot. De smaken en kleuren veranderen na verloop van tijd.

Maar hoe maak je nou zo’n jawbreaker?

Deze snoepjes worden gemaakt door suiker en smaakstoffen in lagen aan te brengen. Dit proces kan enkele weken duren! Dit resulteert in een snoepje dat extreem hard en moeilijk te bijten is.

De naam “jawbreaker” weerspiegelt deze hardheid. En het gevaar als je er wel in bijt. ­čśë

Jawbreakers maken omvat een methode waarbij suikerstroop herhaaldelijk over een kerningredi├źnt wordt gegoten. Meestal een stuk suiker of een klein snoepje. Vervolgens wordt gedroogd en uitgehard voordat de volgende laag wordt toegevoegd.

Dit proces wordt herhaald totdat de kaakbreker de gewenste maat heeft bereikt. De ingewikkelde gelaagdheid kan resulteren in een snoepje dat tientallen of zelfs honderden lagen heeft! die elk bijdragen aan de uiteindelijke grootte van de jawbreakers.

De populariteit van de jawbreaker

Jawbreakers zijn ook een belangrijk onderdeel geworden van de populaire cultuur, vaak afgebeeld in tekenfilms, films en literatuur. Ze staan bekend om hun blijvende aanwezigheid in snoepwinkels, vaak tentoongesteld in grote glazen potten die hun levendige kleuren en verschillende maten laten zien.

Ondanks de opkomst van modernere snoepjes, behouden kaakbrekers een nostalgische charme en blijven ze voor velen een favoriet.

Naast hun traditionele vorm hebben kaakbrekers verschillende spin-offs en aanverwante producten geïnspireerd. Sommige zijn in het midden gevuld met kauwgom, wat zorgt voor een extra laag plezier zodra de harde buitenste lagen zijn opgelost. Anderen kunnen komen met een zure of kruidige coating, die aantrekkelijk is voor verschillende smaakvoorkeuren.

Over het geheel genomen zijn kaakbrekersnoepjes een bewijs van de kunst van het maken van snoep en bieden ze een unieke en duurzame traktatie die zowel jong als jong van hart verrukt.

Hun ingewikkelde constructie, levendige uiterlijk en langdurig plezier maken ze tot een hoogtepunt in de wereld van zoetwaren!

Jawbreakers bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van onze heerlijke jawbreakers. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld iets lekkers zoekt om van te kunnen genieten in de bioscoop. Er is altijd iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 15 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.