Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

De lekkerste snoepsoorten thuisbezorgd

We hebben 590 soorten snoep, van zoete Brusselse Mannekes tot zoete Limburgse katjes. Ga je voor (veel) kleine zakken óf kies voor onze voordelige kilo zakken?

Klik, bestel en al het lekkers wordt bij je thuis bezorgd!

Uniek bij ons!

Bij ons kun je digitaal snoep scheppen! Kies welke snoepjes in jouw zakje belanden.
Wij pakken het netjes voor je in en sturen het binnen 48 uur naar je op!

Voordelig!

Hebben wij een mooie voordeelpartij op de kop getikt?
Dan profiteer jij daar ook van!
Kijk bij Voordeel wat we deze week in de aanbieding hebben.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.