Boven de 21 graden worden bonbons niet verzonden!

Anta Flu: lekker voor elk moment!

Als je je niet lekker voelt: neem dan een Anta Flu snoepje!

Als je gewoon een oppepper nodig hebt: neem dan een Anta Flu snoepje!

Anta Flu to the rescue!

Ze hebben een herkenbare verpakking en een rustgevende smaak. Velen beschouwen ze als een vertrouwde metgezel in de periode waar verkoudheid de overhand heeft.

Anta Flu is uniek vanwege de combinatie van ingrediënten. Deze ingrediënten zorgen niet alleen voor een heerlijke smaakervaring. Ze geven ook een verzachtend gevoel in de keel. Dit komt door de menthol, eucalyptusolie en honing die in de snoepjes verwerkt zijn.

Een van de beste dingen van Anta Flu is de veelzijdigheid ervan. En zijn uiterst geschikt voor bijvoorbeeld:
  • Als je een vervelende hoest hebt; kan het helpen om je beter te voelen.
  • Een pijnlijke keel; kan het helpen om je comfortabeler te maken gedurende de dag.
  • Of als je wat extra energie nodig hebt; kan het helpen!

Er zijn verschillende smaken beschikbaar. Enkele voorbeelden zijn Anta Flu Classic, Anta Flu Drop Menthol en Anta Flu Mint Menthol.

Naast hun praktische voordelen roepen Anta Flu-snoepjes bij velen een gevoel van nostalgie op. De snoepjes roepen herinneringen op aan de zorg van een ouder toen je ziek was als kind. Ze bieden troost in moeilijke tijden. Veel mensen houden van deze snoepjes.

Anta flu en zwanger

Praat altijd met een dokter voordat je medicijnen of supplementen gebruikt tijdens de zwangerschap.

Dit geldt ook voor Anta Flu snoepjes. Anta Flu snoepjes zijn meestal veilig als je ze op de juiste manier gebruikt. Sommige ingrediënten, zoals menthol en eucalyptusolie, kunnen echter problemen veroorzaken als je zwanger bent.

Menthol is een veelvoorkomend ingrediënt in hoestdruppels en keelpastilles zoals Anta Flu. Er zijn gemengde bewijzen over de veiligheid van menthol tijdens de zwangerschap.

Sommige studies zeggen dat een beetje menthol veilig kan zijn. Anderen adviseren om het helemaal niet te gebruiken. Vooral in het begin van de zwangerschap.

Het wordt meestal als veilig beschouwd in kleine hoeveelheden. Er is nog niet genoeg bewijs over hoe het de zwangerschap beïnvloedt.

Het is belangrijk om advies in te winnen bij een arts. Dit vanwege de onzekerheid over bepaalde ingrediënten in Anta Flu snoepjes. En hun mogelijke effect op de zwangerschap.

Ze kunnen u advies geven op basis van uw gezondheid. Ze kunnen u advies geven op basis van uw zwangerschap. Dit advies is bedoeld om ervoor te zorgen dat u gezond blijft. Dit advies is bedoeld om ervoor te zorgen dat jij en je baby gezond blijven.

Anta Flu bestellen bij Swyt!

Gelukkig kan je bij Swyt nog steeds genieten van onze ambachtelijke bonbons. Of je nou iets lekkers zoekt voor jezelf. Of bijvoorbeeld een beterschapsmandje aan het maken bent voor die lieve collega. Er is altijd iets te vinden bij Swyt!

Bij een bestelling van meer dan 50 euro verstuurt Swyt je bestelling gratis binnen Nederland! Vandaag voor 11 uur ochtends besteld is binnen 48 uur verzonden.

Dat is pas Swyt!

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen chocoladeverzending!

We verpakken onze chocolaatjes met liefde en maken jouw keuze klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil onze met zorg gemaakte chocolaatjes ontvangen als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje chocolaatjes een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.

Smeltgevaar!

Boven de 21 graden geen bonbonverzending!

We verpakken jouw keuze aan bonbons met liefde en maken de mooie doosjes klaar voor verzending, maar we moeten eerlijk zijn: chocolade kan smelten! Niemand wil bonbons ontvangen die eruit zien als een chocoladeprutje. Dus, als de temperatuur boven de 21 graden uitstijgt, houden we jouw lekkernijen veilig bij ons. Zo voorkomen we dat jij in plaats van een doosje bonbons een doosje chocoladepasta ontvangt.

Geen zorgen, we houden de zonnige temperaturen in de gaten en laten je weten wanneer het weer veilig is om jouw chocolade traktatie te verzenden.