Lemco Fruit Lolly

0.75

Ingredi├źnten: suiker, glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur), aroma's, kleurstoffen (E100, E141, E160c, E163)
Allergenen: gelatine, gluten, melk, noot, soja, sulfiet
Smaak: hard, snoep, zoet